Varevogne

Hos Skalborg Ny Autolakering A/S tilbyder vi autolakering og reparation af ridser og mindre buler på varevogne

Reparation af varevogne

Har du eller dit firma en eller flere varevogne, der trænger til autolakering? Lad os klare jobbet. Vi hos Skalborg Ny Autolakering står klar til at hjælpe med autolakering, ridser eller mindre buler.

Nordjysk værksted

Vi er nordjyder hele vejen igennem, og for os er en aftale en aftale. Vi holder, hvad vi lover, og vi er også til at snakke med.

Hvis en af vores medarbejdere har frie hænder, ser vi ingen grund til, at du skal vente flere dage på din bil. Vi laver alt selv, så vi ved, at kvaliteten er i top. Derudover skal du ikke vente på, at din bil bliver transporteret mellem værksteder.

AutoBranchen Danmark

Hos Skalborg Ny Autolakering går vi op i kvalitet og gode løsninger. Vi er en del af AutoBranchen Danmark og er desuden KS2000-certificeret. Det vil sige, at vi lever op til de skarpeste krav til kvalitet i branchen. Vi er certificeret til at kunne lakere alle bilmærker.

Alle vores medarbejdere brænder for faget, og vi gør altid vores bedste både indenfor kvalitet og effektivitet.

Se vores arbejde

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller skal du have lakeret din varevogn? Kontakt os allerede i dag Tlf.: 98 18 19 02 eller mail: info@skalborgnyautolakering.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

(+45) 98 18 19 02
info@skalborgnyautolakering.dk