Autolakering

Vi hos Skalborg Ny Autolakering har mange års erfaring med autolakering af alle typer biler

Professionel autolakering

Vi kan klare alt indenfor autolakering i Nordjylland. Vi lakerer personbiler og varevogne og er især dygtige til at reparere skader på kofangeren.

Forsikringsskader

Har du en forsikring, der dækker bilens skader? Hos Skalborg Ny Autolakering kan vi reparere de små parkeringsbuler og ridser, der dækkes af forsikringen. Vi sørger desuden både for at fotografere og tage dialogen med forsikringen. Vi kan taksere for alle forsikringsselskaber.

Effektivitet og høj kvalitet

Effektivitet og kvalitet er vores primære fokus. Vi holder altid vores aftaler. Vi vil gerne kunne aflevere et godt stykke arbejde. Vi er KS200 certificeret, hvilket betyder, at vi overholder en række krav til kvalitet. Derudover er det også en certificering, der betyder, at vi må lakere alle bilmærker.

Alle vores medarbejdere brænder for faget, og de har alle flere års erfaring i branchen. Skalborg Ny Autolakering har over 30 års erfaring. 

Se vores arbejde

Har du spørgsmål?

Har du en opgave, vi skal klare, eller sidder du med nogle spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 98 18 19 02 eller mail: info@skalborgnyautolakering.dk.

(+45) 98 18 19 02
info@skalborgnyautolakering.dk